Nyheder

23.02.2023 Lancering af gæsteportal

Som en af de store nyheder her i foråret lancerer vi nu next-stay Gæsteportal. Gæsteportalen giver mulighed for at skræddersy en digital indgang til gæsten. Her har gæsten nem adgang til alle oplysninger som er relevante for opholdet, bl.a. information omkring deres booking, adgangskoder, wifi, oversigtskort og meget mere. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvilke informationer der kan lægges ud på gæsteportalen, og give mulighed for at yde en endnu bedre gæsteservice end tidligere 🙂

Gæsteportalen er lavet til “mobile first”, men kan naturligvis også tilgåes fra tablet samt computer.

For at vise hvad det nye modul kan, har vi uder over vores egen gæsteportal, fået lov til at “låne” portalen fra Nibe Camping og CAMP DJURSLAND. 

next-stay gæsteportal

Camp Djursland gæsteportal

Nibe Camping gæsteportal

30.11.2022 PRESSEMEDDELELSE

next-stay har været i en rivende udvikling de seneste 24 måneder, og vi har derfor gennem længere tid været på udkig efter en ekstra kollega til at understøtte salg og support, da vi har et ønske om at gøre det endnu bedre for dig fremadrettet.

Men da en salgskonsulent/supporter til vores administrationssystem ikke blot skal være en menneskelig telefonsvarer, så var det vigtigt at få en person med branchekendskab, og optimalt en person der ved hvordan dagligdagen fungerer i en overnatningsvirksomhed.

Vi har været så heldige at Bjarne Nielsen pr. dags dato er tiltrådt vores salgs- og supportteam. Bjarne har gennem 20 år opbygget og drevet CAMP DJURSLAND – Auning Camping, ligesom han har bestredet poster i ”brancheforeninger” med fokus på udvikling af teknologiske platforme der kan lette arbejdet for aktørerne, samt skabe en bedre gæsteoplevelse ifm. booking.

Bjarne bruger selv bookingsystemet på campingpladsen, ligesom han har kendskab til- og delvis erfaring med øvrige bookingsystemer i markedet og derfor vil han være en stor hjælp i vores salgs- og supportteam.

Bjarne har ligeledes den rette ekspertise og tekniske indsigt, til at kunne forklare dig, om fordelene ved systemet, og selvfølgelig hjælpe med daglige problemstillinger, samt rådgive om hvordan du får endnu mere ud af systemet.

Vi er super glade for den forstærkning, vi mener Bjarne er til next-stay, så fremover vil det, både være Lars og Bjarne, som hjælper dig, på vores supportnummer/chat, og vi glæder os til et godt og langvarigt samarbejde, og håber, at du vil tage godt imod ham 😊

Bjarne udtaler; ”Jeg er glad og ydmyg, over henvendelsen fra Next-Stay, om et samarbejde der (som jeg ser det), vil være medvirkende til at sikre endnu mere brugervenlig udvikling, samt nemmere adgang til support af systemet.

Ligeledes glæder det mig, at jeg kan supplere mine øvrige erhvervsopgaver, med dette samarbejde da jeg brænder for teknologiske løsninger, der kan sikre udvikling- og vækst, hvilket jeg mener, next-stay kan som totalleverandør af administrationssystem med egen integreret adgangskontrol og  forbrugsstyring, så jeg ser gode muligheder for at bidrage med at udvikle next-stay i årene der kommer”

Spørgsmål til denne pressemeddelelse kan rettes til nedenstående;

Lars Ellung Jacobsen – 7060 5170 – lars@next-stay.dk og ønsker du kontakt til Bjarne, så kan du kontakte ham på bjarne@next-stay.dk

next-stay forsyningsstander

Vores lækre forsyningsstander er designet og produceret i Danmark.
 
Den anodiserede aluminiumskonstruktion er bygget til at kunne modstå selv de hårdeste miljøpåvirkninger.
 
Standeren er det optimale valg til din marina eller campingplads.
 
– Overholder alle EU-standarder
– Monteret med 16Amp CEE udtag
– MID godkendt elmåler på samtlige udtag
– Leveres som standard med lavenergi LED lys
– Kan leveres med/uden intelligent strømstyring/forbrugsafregning
– Kan leveres med 2-6 udtag 
– Ukompliceret installation
 

27.10.2022 ADGANGSKONTROL og FORBRUGSAFLÆSNING

Vi kan nu løfte sløret for en af de store nyheder i efteråret 2022: Next Stay leverer nu også adgangskontrol og avanceret forbrugsaflæsning

Med vores egen udviklede adgangs/forbrugssoftware bliver der mulighed for alle former for adgangskontrol, samt mulighed for fjernstyring-/aflæsning af strømforbrug. Alt dette er tæt integreret i bookingsystemet, med gennemtænkte nye helhedsløsninger, som automatiserer trivielle arbejdsgange og sparer tid.

Vi tilbyder opgradering af eksisterende standere til at køre med vores fjernaflæsning af strøm – og i slutningen af november lancerer vi vores egen udviklede EL-stander til campingpladser og havne.

Kontakt os for nærmere information

22.9.2022 SELVBETJENINGSAUTOMAT

Vores flotte selvbetjeningsautomat er designet og produceret i Danmark. 

Den anodiserede aluminiumskonstruktion og den solide 21,5″ skærm kan pladsernes næsten hvor man ønsker det; både indenfor i receptionen såvel som udenfor.

Skærmen giver mulighed for at gæsten selv kan booke den ønskede enhed, ligesom der er mulighed for at kunden benytter automaten til at tjekke ind.

Hvis forløbet kræver betaling, benytter gæsten sin egen mobiltelefon til at gennemføre selve betalingen. 

Denne løsning er med til at holde prisen på automaten nede og sparer jer samtidig for dyr og tidskrævende vedligehold/opdatering af betalingskort-terminaler.

18.9.2022 INTEGRATION TIL DK-CAMP

Vi tilbyder nu, som det første bookingsystem i Danmark, integration til DK-CAMPs nye overnatningsportal. Slut med manuel synkronisering af optagede enheder i 2 systemer. 

Integrationen er udviklet med mulighed for præcis opsætning af hvilke bekræftelser og sms’er som der måtte ønskes sendt til gæsten, afhængig af hvad gæsten måtte have booket. Nartuligvis er der også mulighed for at vælge hvad der skal være ledigt, helt ned på enhedsniveau om man skulle ønske det.

21.3.2022 NY ONLINEBOOKING TIL GÆSTERNE

Lad gæsterne blive mødt at en nyudviklet og mobil-optimeret onlinebooking. Med vanlig fokus på vores kunders individuelle behov for selv at kunne justere billeder og tekst, tager det ikke mange minutter at skabe sin helt egen onlinebooking. Al tekst og alle billeder indsættes / uploades meget nemt; dette gælder alt fra teksterne på selve onlinebookingen, til de bekræftelser og sms’er der sendes ud, og på 6 forskellige sprog. Her hjælpes endda til med automatiske oversættelser, ligesom billedstørrelserne automstisk justeres når de lægges ind, så onlinebookingen altid er lynhurtig usanset mængden af billeder.

Selv komplicerede spærringer af ugedage, tidsintervaller, max- og min antal dage sættes nemt op. Skulle gæsten vælge en lukket dag/periode, så guides der efterfølgende med tekst og en kalender som foreslår andre datoer.

Kombineret med markedets hurtigste søgning mener vi at have skabt grundlaget for at I kan skabe den bedste onlinebooking til netop jeres gæster.

For godt til at være sandt: Tag selv en test-kørsel på vores demo-system

Har du spørgsmål eller ønsker demo af systemet, så kontakt os endelig via nedenstående formular.